tips

happy homes

     Askøyhus.as

        www.askoyhus.com

Stiftelsesdato:  11.01.1990

Organisasjonsnummer  956 629 977


Copyright @ tlj-design     askøyhus as


Askøyhus.as

  Skandinavisk på tapetet    Borge tapet


 

Vi er en lokalforankret fagkjede innen farge- og interiørbransjen.

Vakre Hjem /MALIA skal være den lokale malingseksperten, med fagfolk som gir de beste rådene omkring oppussing og vedlikehold av hus og hjem.

 

Gjennom engasjerte medarbeidere og inspirerende butikker skal MALIA sørge for at kundene alltid får det de trenger. MALIA skal være en del av folks nærmiljø, her får du alt du trenger av maling, interiør og verktøy - der du bor. MALIA er kundens nærmeste valg for å lykkes med oppussingen.

  

"Velg deg en grunnfarge,  velg denne lysere enn du tror på kartet og  match så denne fargen med  gulvet, dører, gardiner og møbler. "

                              Bente

Maling og farger gir velbehag !


Mal deg til lavere strømregning

Det kan høres rart ut, men det er faktisk mulig å spare energi ved å male vegger og tak på nytt. Velger man en lysreflekterende maling virker rommet lysere slik at man kan skru ned på belysningen uten at rommet blir mørkere. Det ligger mye forskning og teknologi bak de fleste malinger, og produsentene lanserer stadig nye og forbedrede versjoner av sine produkter. .

 

en matt og vakker finish.

 

Reflekterer lyset

Moderne maling reflekterer lyset og sender det i retur ut i rommet slik at man får mer effekt av lyset - faktisk helt opptil 40 prosent. (avhengig av produsent og maling)

 

Man kan dermed velge å få et lysere rom eller man kan redusere lysmengden tilsvarende og slik spare energi. Om man opprettholder samme lyskilde som tidligere, får man en ekstra visuell effekt som gjør at rommet virker større.

 

Strømbesparende

Ifølge målinger kan man ved å benytte lysreflekterende malinger bytte lyspærer fra 10 til 8 watt uten at lysmengden i rommet går ned. Utregnet i energi tilsvarer dette en besparelse på 20 prosent!

 

- Energispørsmålet ligger høyt på agendaen i det profesjonelle eiendomsmarkedet. Derfor er det interessant å tilby en løsning som sparer energi på en så enkel og smart måte. Særlig i store bygg som sykehus, lagerlokaler og andre rom med store veggflater sparer du mye energi og penger med denne lysreflekterende malingen. Og det er selvsagt interessant for privatøkonomien vår hjemme også, sier Frode Maurice, produktsjef i Nordsjö.

 

Miljømerket

De banebrytende nye malingene har fått miljømerket Svanen på grunn av sin lave miljøpåvirkning. Malingen finnes i 12 lyse farger, og gir overflaten en matt og vakker finish.Tips og trender

Å male ute

Utrolig viktig!

Maling

De siste tiårene har det foregått en rivende teknologisk utvikling av maling, beis og dekkbeis, og i dag brukes helt andre bindemidler og oljer enn de som ble brukt for 50 - 60 år siden. Spesielt er evnen til å stå imot nedbrytende UV-stråler blitt markant bedre.

 

Maling har alltid vært tilsatt giftstoffer som skal forhindre at sopp og andre mikroorganismer får feste i malingen. De sterkt giftige midlene som ble brukt tidligere er blitt erstattet med moderne biocider. Disse er minst like effektive, men atskillig mer miljøvennlige. De sopphindrende midlene som nå brukes er selektive og hjelper mot akkurat det de skal, uten at de samles opp i næringskjeden og skader andre levende organismer - slik for eksempel tungmetallene i sin tid gjorde.

 


 


 

 

 

Ny bolig med våre muligheter!                 

Hos oss gjør vi det billigere og veldig enkelt for deg som har fått ny bolig. Vi sier følgende til alle:

Kom inn i butikken og registrer deg med nybygg konto og få 18% på alle ordinære varer*.

Du kjøper bare det du har lyst på uten forpliktelser eller krav om å kjøpe alt til hjemmet ditt hos oss.

Vi bestiller neste alt til deg så fort som mulig

(gjelder alt i varesortimentet til våre leverandører)

Viste du at bare innvendig i leiligheten/huset ditt bruker du fort 30.000,- i maling, tappeter, gulv og tak.

(eksempel: 18% av 30.000,- er 5.400-)

Gratulerer med ny bolig hilsen oss.

Velkommen innom oss og spar penger

 

 

gjelder våre Happy Homes butikk på Askøy

* gjelder kun kontant betaling.

 

 

Tekstiler skaper lunhet og hygge. Se utvalget inne i butikken hos oss og mer for ytterligere tips og informasjon.

 

Byggshop  Senteret Ravnanger

www.askoyhus.com